Organisatieadvies

BEDRIJFSADVIES       ORGANISATIEADVIES

Business coaching & Organisatieadvies


Kleine en middelgrote bedrijven willen groeien, groeien te snel of hebben (structurele) problemen in de organisatie die opgelost moeten worden. Daarbij is het vaak niet inzichtelijk waar de knelpunten zitten en hoe deze verholpen kunnen worden. Dit belemmert de ontwikkeling van de organisatie. AK business solutions kan bij bedrijven een bedrijfsscan uitvoeren om de grootste knelpunten boven water te krijgen. Deze scan wordt vervolgens gepresenteerd en besproken. Met de adviezen kan een bedrijf bepalen of acties verder uitgewerkt moeten worden, projecten worden opgestart of een detailanalyse gewenst is.

Daarnaast is AK business solutions aangesloten bij de Structura Groep die middels een uniek denkraam de organisatie op verschillende facetten kan ondersteunen en begeleiden.


Heeft u vragen over de bedrijfsscan of heeft u interesse om een scan op uw bedrijf of organisatie los te laten, neemt u dan contact op.

Business coach voor (startende) ondernemers


Heb jij niet af en toe een spiegel nodig voor het spiegelen van je plannen, creatieve ideeën of je eigen onderneming?


Als ondernemerscoach help ik via de startversneller, groeiversneller en KVK ik start smart de (startend) ondernemers bij het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden en groei van de onderneming in de provincie Overijssel en Gelderland.


Ik kan helpen bij: presenteren en netwerken, communicatie, opzet onderneming, canvas modellen, zoeken van samenwerking, product ontwikkeling, projectmanagement, prototype ontwikkeling, (Productie)processen, circularEconomy, smartindustry, innovaties, verbinden, passie


Wilt u ook weten hoe ik uw met Business coaching kan helpen, neemt u dan contact op.   

Innovatiekracht vergroten


Als een bedrijf nieuwe ideeën wil generen, dan blijkt het heel lastig om vaste patronen te doorbreken. Wil je nieuwe producten of diensten bedenken? Een geweldige actie opzetten? Team op één lijn krijgen? Een nieuw strategisch plan maken, of de processen ‘LEAN’ inrichten? In al deze gevallen zijn nieuwe ideeën nodig. Bij heel veel geluk komen deze ideeën misschien vanzelf. Maar wat nou als dat níet het geval is? Dan kan professionele begeleiding van een brainstormsessie uw bedrijf daarbij helpen. De vakkundig opgezette sessie met speciale werkvormen en technieken zorgt ervoor dat originele ideeën ontstaan en de innovatiekracht vergroot wordt.


Wilt u weten hoe uw innovatiekracht vergroot kan worden, neemt u dan contact op.   


Talent scan


Weet u welke talenten uw organisatie al in huis heeft en welke talenten nodig zijn voor de verdere groei van uw organisatie?


Om uw organisatiedoelen te realiseren heeft u medewerkers met de juiste talenten en skills nodig. Het (h)erkennen van talenten geeft mensen waardering en daarmee komen ze in hun kracht en geeft gemotiveerde, productieve en gelukkige medewerkers.

Medewerkers zijn immers het belangrijkste kapitaal van een organisatie.


Met de talent scan krijgt u inzicht in vaardigheden, ontwikkeling, competenties, persoonlijkheid en ambitie. Met deze resultaten kunt u gerichter sturen op de groei en ontwikkeling van uw medewerkers en uw organisatie.


Wilt u weten hoe een talent scan in uw organisatie kan worden uitgevoerd, neemt u dan contact op.